מזנונים

בקמפוס הטכניון ובשלוחותיו פועלים לרווחת באי הטכניון בתי אוכל רבים, מסוגים שונים – בתי קפה, מזנונים בשריים, מזנונים חלביים, מזנונים בשריים וחלביים, עגלות קפה וכיו"ב. 

אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שבתי אוכל אלו ישמרו על סטנדרטים גבוהים בכל ההיבטים הקשורים בפעילותם – החל מאיכות ומגוון המזון ועד לניקיון בית האוכל. 

מאמצים אלה תחילתם בניסוח הסכמי השכירות ומכרזי המזנונים, והן ממשיכים גם ביום-יום, במגוון אמצעים שונים ובעיקר עריכת ביקורות (הן יזומות והן פתע) בבתי האוכל עצמם וכן בדיקות מיקרוביאליות תקופתיות (באמצעות חברה חיצונית) לטריות וניקיון המזון

להלן טבלת זכייני המזנונים בטכניון:  

מזנונים
בנייןשם המפעילסוג המזנוןאיש קשר
בניין פורשהיימרטיב וטעים הסעדהבשריקלמן
פיזיקהנונהחלבינינה פיטרסון
הנדסת חומריםחומוס זיובשריאבי אבוטבול
הנדסת חשמלא.ג.י.ם בתי קפהעגלת קפהגולן בן שלוש
כימיה - בניין שוליךא.ג.י.ם בתי קפהעגלת קפהגולן בן שלוש
תעשיה וניהול (בלומפילד)שוש טוש חלבימשה שטיין
סנטשוש טוש חלבי + בשרימשה שטיין
הנדסה אזרחית (רבין)יודאןבשרינחום ברק
קדם אקדמישוש טוש חלבי + בשרימשה שטיין
הנדסה אזרחית (בורוביץ)א.ר שניחלבידורון
אמאדו - ארכיטקטורהמנדרין קמפוסחלבימהר
רפואה (רמב"ם)טלאורבשריעמוס גואז
בניין קנדהגל בלטעגלת קפהגל בלט
אוירונאוטיקהאבי אלימלךעגלת קפהאבי אלימלך
מדעי המחשבא.ר שנימזנון חלבי + עגלת קפהים סיסו
מכונות - דן קאהןגל בלטעגלת קפהגל בלט
הנדסה כימיתאותנטיבשריכרמל והבה

להלן טבלת נהלים לתפעול מסעדה / מזנון :

נוהלקובץ פירוט
כללי עבודה במסעדהכללי עבודה במסעדה
הנחיות תפעול מסעדותמסעדה נכונה

צרו קשר